Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde Açık Kapı Uygulaması Başladı

Fakültemiz öğrencilerinin istek ve taleplerinin dinlenmesi, öğrencilerimizin akademik gelişim faaliyetlerinin desteklenmesi ve Yönetim-Öğrenci birlikteliğini fakültemiz kapsamında uygulanır kılmak ve her an ulaşılabilir bir fakülte yönetimi olmak amacıyla 2023-2024 Bahar Dönemi itibariyle Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde Açık Kapı Uygulaması başlatılmıştır.

Açık Kapı görüşmelerinde, öğrencilerimizin gözlem, tespit ve önerilerinin dinlenmesi ve çözüm yolları geliştirilerek fakültemizin gelişmesine ve hizmet kalitesine katkı sunulması hedeflenmektedir.

Bu uygulama ile birlikte Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İzzet Şener Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerini 2023-2024 Bahar Dönemi boyunca her ayın ilk Pazartesi günü saat 08:30 – 12:30 saatleri arasında önceden randevu gerekmeksizin makamında kabul edecektir.

Açık Kapı Uygulaması kapsamında Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Şener ile doğrudan görüşmek ve taleplerini iletmek isteyen öğrencilerimiz belirlenen tarih ve saatlerde önceden randevu almaksızın Dekanlık Özel Kalemine başvuracak ve tüm başvuran öğrencilerimiz sırayla Fakültemiz Dekanı ile görüşeceklerdir.

Açık Kapı Uygulamasının İlki 4 Mart 2024 Tarihinde gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz bu tarihte belirtilen saatlerde gelerek Dekanlık Özel Kalemine isimlerini yazdırabilirler.