WeAr Takımı TEKNOFEST'2023 Turizm Teknolojileri Kategorisinde Finalist Olarak Yarıştı

WeAr Takımı Turizm Teknolojileri Kategorisinde Finalist Olarak Yarıştı

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da TEKNOFEST'e yoğum katılım gösterdi. Bu yıl öğrencilerimiz tarafından kurulan teknoloji takımları farklı kategorilerde yarıştı ve binlerce takım arasından finale kalarak gururlandırdı.

Furkan Baldemir, Duygu Batmaz ve Takım Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Erman ZURNACI’dan oluşan WeAr Takımı, müze ziyaretlerini öğrenme amaçlı dijital oyun ve sanallaştırma ile teşvik eden "Arttırılmış ve Sanal Gerçeklik Destekli Dijital Asistan" uygulaması Turizm Teknolojileri Kategorisinde yarıştı ve 2389 takım arasından seçilen 76 finalist takımdan birisi oldu.

TEKNOFEST 2023 yarışlarına gerçekleştirilen yoğun katılımdan dolayı sıralamalar daha sonra açıklanacaktır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı