Türk Dili I ve Türk Dili II dersleri yabancı uyruklu öğrencilerimiz için yüz yüze yapılacaktır. Bunun için Güz döneminde Fakültemizde Türk Dili dersini alan yabancı uyruklu öğrenciler 2 şubeye ayrılmıştır. 1. Şube(A1) öğrenci numarasının son rakamı tek sayı olan ve 2. Şube (A2) öğrenci numarasının son rakamı çift sayı olan öğrencilerden oluşturulmuştur. Ders programı aşağıdaki tabloda verilmiştir. Öğrencilerimizin derslere devam etmeleri önem arz etmektedir. Öğrencilerimiz UBYS sistemi üzerinden kayıtlı oldukları dersin şubelerini ayrıca görebilmektedirler.

Sorumlu ÖğretimElemanı Derslik Şube Saat Gün
Öğr. Gör. Osman EROĞLU Fazıl Boyner Sağlık Bilimleri Fakültesi-206 Nolu sınıf 1. Şube (A1)- Öğrenci numarasının sonu tek sayı 13.30-15.15 Perşembe
2. Şube (A2) - Öğrenci numarasının sonu çift sayı 15.30-17.15