2022-2023  Akademik  Yılında  Fakültemizde  zorunlu  olarak okutulan Yabancı Dil ( İngilizce)-I ve Yabancı Dil ( İngilizce)-II derslerinden muaf olmak isteyen 1.sınıfa ilk kez kayıt yaptırmış öğrencilere veya geçen sene TÖMER’de 1 yıllık Türkçe eğitimi almış ve bu yıl fakültemizde 1.sınıfta öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerimize yönelik 13 Ekim Perşembe günü saat 11:00’da yüz yüze ''Zorunlu Yabancı Dil ( İngilizce) Dersleri Muafiyet Sınavı'' yapılacaktır. Sınav Fakültemizde yapılacaktır. Sınav giriş salonu ve sınava girecek öğrenci listesi 12 Ekim Çarşamba günü web sayfamızdan ilan edilecektir.

Ara sınıflarda öğrenim gören öğrenciler ile dersi önceden almış ve/veya devamsızlıktan kalmış öğrenciler bu haktan yararlanamazlar.

İngilizce  Muafiyet  Sınavına  başvuru  yapacak  öğrenciler  müracaat  dilekçelerini  Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine en geç 10 Ekim Pazartesi gününe kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Zorunlu Yabancı Dil I-II (İngilizce) Muafiyet Sınav Başvurusu hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Muafiyet sınavına başvurmak için öğrenci işlerine teslim edilmesi gereken başvuru dilekçesine ulaşmak için tıklayınız.