TEKNOFEST Yarışmalarına katılımı arttırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Kastamonu Valiliği tarafından ilimizde düzenlenen etkinlikler kapsamında Fakültemiz Şerife Bacının Torunları Teknoloji Takımı’nın geliştirdiği ve önceki yıllarda TEKNOFEST-TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarından ödüllerle dönen ve bu yıl düzenlenecek olan yarışlara hazırlanan “Atabeygazi” elektrikli aracı alışveriş merkezinde sergilendi.

Atabeygazi gençler ve özellikle çocuklar olmak üzere Kastamonu halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. İki gün süren etkinlikte ziyaretçiler hem aracı geliştiren öğrencilerden bilgiler aldılar hem de araçla birlikte fotoğraf çektirdiler.