Fakültemize yeni yerleşen öğrencilerimizin Akademik Eğitim Öğrenim hayatına uyum sürecini kolaylaştırmak ve lisans öğrenim boyunca ihtiyaç duyacakları konularda bilgi vermek amacıyla 28 Eylül 2022 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Sezai Karakoç konferans salonunda "Fakültemize Hoş geldin" Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Oryantasyon programı Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Şener'in açılış konuşması ile başladı. Toplantı, Fakültemiz Uluslararası Öğrenci ve Erasmus Koordinatörü Gıda Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Senem Yetgin tarafından Yabancı Uyruklu öğrencilerimiz için gerçekleştirilen bilgilendirme sunumu ile devam etti. Ardından Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Arif Uzun ve Dr. Öğr. Üyesi Erman Zurnacı tarafından bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca Fakültemizde yer alan Teknoloji Takımları gerçekleştirdikleri çalışmaları hakkında sunum yaptılar.

Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından toplantı sona erdi.