2022-23 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamasına katılacak öğrencilerimiz için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

29 Eylül 2022 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Sezai Karakoç konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda Fakültemiz İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörü ve Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Savaş Canbulat tarafından öğrencilere bilgilendirme sunumu yapılarak hem sürece dair hem de İşletmelerin belirlenmesi aşamasında izlenecek yol haritası hakkında bilgiler verildi.

Toplantıya ayrıca Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Şener ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Arif Uzun ve Dr. Öğr. Üyesi Erman Zurnacı katıldılar.

Toplantı sonunda öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından toplantı sona erdi.