Tosya Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri 07/10/2022 Cuma günü Fakültemizi ziyaret ederek Mühendislik bölümleri ve kariyer imkânları hakkında bilgi aldılar. Rehber Öğretmeni Nilgün ÖZDEMİR eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler öncelikle fakültemiz fiziksel ve laboratuvar imkânları hakkında bilgi aldıktan sonra fakültemizde eğitim öğretime devam eden Mühendislik bölümleri hakkında genel bilgi aldılar. Öğretim elemanlarımız Arş. Gör. Hatice Bike ULU, Arş. Gör. Umut KAYA ve Arş. Gör. Mustafa ÖÇAL tarafından gerçekleştirilen bölüm tanıtım sunumlarının ardından öğrenciler, Fakültemizde bulunan laboratuvarları ziyaret ederek bölümler hakkında merak ettikleri soruların cevaplarını aldılar.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.