07.10.2022 tarihinde Fakültemiz İşletmede Mesleki Eğitim (İME) Koordinatörü Prof. Dr. Savaş CANBULAT başkanlığında Bölüm İME komisyon başkanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğrencilerimize yönelik önceki gün düzenlenen bilgilendirme toplantısında ele alınan konular hakkında komisyon başkanlarına da ayrıca bilgi verilirken Bahar dönemi İME uygulaması için dikkat edilmesi gereken hususlar ve uygulama takvimi hakkında bilgiler verildi. Toplantıda ilk defa 2021-2022 Bahar döneminde uygulamaya koyduğumuz İME uygulamasında elde edilen kazanımların öğrencilerimiz için daha verimli hale nasıl getirilebileceği tartışılırken elde edilen geri bildirimlere göre uygulamanın faydalı olduğu vurgulanmıştır.

WhatsApp Image 2022 10 10 at 214854