Türkiye’nin 2023 Eğitim vizyonu doğrultusunda ülkemize ve ilimize bilimin önemini kavratmak, bu konuda farkındalık oluşturmak, alışkanlık kazandırmak ve geleceğin bilim insanlarının yetişmesine katkı sağlamak amacı ile TÜBİTAK 4007 programı kapsamında 4. Kastamonu Bilim Şenliği gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen bilim şenliğine ilimizden öğretmenler, öğrenciler ile velileri katıldı. Programda, 48 atölye de bilim, robotik, astronomi, teknoloji, artırılmış gerçeklik uygulamaları, Bilim Otobüsü, AFAD deprem simülasyonu, jandarma trafik simülasyonu ve iki planetaryum da uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Şenlik de Fakültemiz için de stant ayrıldı. Standda fakültemiz teknoloji takımlarının çalışmaları sergilendi.