2022-2023 Bahar Döneminde İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamasına Katılacaklar İçin +1 Ders Müracaatları Başlamıştır

Kastamonu Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 8. Maddesinin 11. Fıkrası gereği Bahar döneminde İşletmede mesleki eğitim uygulamasına katılacak ve birbirini izleyen iki yarıyıl sonunda mezun olabilecek durumda olan öğrencilerimiz için +1 derse müracaatlar 9-27 Ocak 2023 tarihleri arasında alınacaktır. Müracaatlar ekte belirtilen dilekçe ile şahsen Bölüm başkanlıklarına yapılacaktır. Danışman onayı alındıktan sonra müracaat dilekçesi bölüm başkanlığı sekreterliğine teslim edilecektir.

2022-2023 Bahar döneminde akademik takvimde belirtilen tarihlerde ders kayıtlanma işlemini yapınız. +1 derse müracaatı uygun görülen öğrencilerin İME dersi Fakültemiz öğrenci işleri tarafından sisteme eklenecektir.

Bahar döneminde yalnızca İME dersi olanlar veya kredisi İME dersi ile birlikte devam zorunluluğu olmayan derslerin kredilerinin toplamı ortalamaya göre alması gerekli olan krediyi aşmıyor ise +1 derse müracaat etmelerine gerek yoktur.

Dilekçe için tıklayınız.