Devir teslim töreni Fakülte Öğretim Elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, Dekanımız Prof. Dr. Özgür ÖZTÜRK, görevini eski Dekanımız Prof. Dr. Naci TÜZEMEN’den devraldı.

Törende konuşan eski Dekanımız Prof. Dr. TÜZEMEN, Prof. Dr. Özgür ÖZTÜRK’ün fakülte için önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını belirterek, kendisine görevi devretmekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade edip, muvaffakiyetler diledi. Daha sonra mesai arkadaşlarından helallik istedi.

Yeni dekanımız Prof. Dr. Özgür ÖZTÜRK ise başarılı bir dekanlık yapması ve gösterdiği çabalardan dolayı Prof. Dr. Naci TÜZEMEN’e teşekkür etti. Yeni dekanımız; Prof. Dr. Naci TÜZEMEN’in başarılı dekanlık dönemini örnek alarak, fakültede var olan birlik ve beraberlik ortamını devam ettirerek, görevini hakkıyla ifa etmek için çalışacağını belirtti.

Devir teslim töreni sıcak ve samimi bir ortamda karşılıklı çiçek ve plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.