Fakültemizde “Kan Acil Değil, Sürekli Bir İhtiyaçtır” adıyla “Kan ve Kök Hücre Bağışı Etkinliği” düzenlendi. Ülkemizi il il, bucak bucak dolaşan Kızılay’a ait mobil kan bağış aracı, 29.03.2019 Cuma, gün boyunca fakültemizde kan ve kök hücre bağış merkezi oluşturdu. Bağış etkinliğine Fakülte yönetimi, Öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katılım sağlayıp, bağış yaparak destek verdiler.

Kış koşulları nedeniyle ülke genelinde azalan kan bağışlarını yeniden canlandırmak, kök hücre bağışında bulunarak; büyük çoğunluğu çocuklardan oluşan lösemi, lenfoma ve kemik iliği gibi kanser hastalarına umut olmak için düzenlenen etkinlik sonunda 103 ünite kan, 28 ünite de kök hüre bağışında bulunuldu.