29 Nisan tarihinde başlayan Dekanlık Kupası Satranç Turnuvası 02 Mayıs tarihinde oynanan final müsabakalarıyla son buldu. Turnuvaya 30 öğrencimiz katıldı. Turnuvada final maçında tüm maçlarını kazanan Makine Mühendisliği Bölümünden Hakan Özgür Sönmez ile İnşaat Mühendisliği Bölümünden İbrahim Kaya karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasında çekişmeli oyunların sonunda rakibini yenen Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hakan Özgür Sönmez şampiyon oldu. Turnuvada 3.lüğü ise Makine Mühendisliği Bölümünden İslam Doğukan Türksev kazandı. Final mücadelelerini takip eden Dekanlık yönetimimiz, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik etti. Turnuvada başarılı olan öğrencilerimize ödülleri 3 Mayıs 2019 tarihinde düzenlenen Mezuniyet Törenimizde teslim edildi.