Üniversitemiz Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen sportif faaliyetlerde fakültemiz çeşitli branşlarda başarılar elde etti. Masa Tenisi müsabakalarında fakültemizi temsil eden öğrencilerimiz; Alaattin Yavuz Altıntaş, Muhammed Mustafa Korkmaz ve Resul Yılmaz’dan oluşan ekibimiz tüm rakipleriyle oynadıkları müsabakalar sonucunda galip gelerek şampiyonluğu fakültemize getirdiler. Satranç müsabakalarında ise fakültemizi öğrencilerimiz; Hakan Özgür Sönmez, İslam Doğukan Türksev, İbrahim Kaya ve Mehmet Sevinçgil’den oluşan öğrencilerimiz temsil ettiler. Öğrencilerimiz tüm birimler arasında ikinci olarak başarı kazandılar. Basketbol müsabakalarında ise geçen yılın şampiyonu olan fakülte takımımız, son saniyelerine 39 – 39 beraberlikle girilen final mücadelesinde rakibi İletişim Fakültesi’nin süre bitimi sonrasında kazandığı sayı ile 41 – 39 mağlup olarak, hak etmediği bir ikincilik kazandı. Fakültemizin ilk kez katılım gösterdiği erkek ve kız voleybol takımlarımızın mücadeleleri finale çıkmalarına yetmese de; öğrencilerimiz gelecek adına hepimize ümit veren bir oyun sergilediler. Sportif başarıdan ziyade katılım ve keyif almayı esas alan bir anlayışla Bahar Şenlikleri turnuvalarına renk katan, mücadele eden ve başarılar kazanan öğrencilerimizi can-ı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.