Fakültemiz 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 20.06.2019 Perşembe günü fakültemizde gerçekleştirildi. Akademik Kurul toplantısı saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Dekanımız Prof. Dr. Özgür ÖZTÜRK başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda fakültemizdeki akademik ve idari faaliyetlerden bahsedildi. 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim yılı sürecinde; ayrıntılı öğrenci, öğretim elemanı, ders, danışmanlık, derslik, laboratuvar, yayın istatistikleri ve fakültemizde gerçekleştirilen etkinlikleri kapsayan detaylı bir sunum yapıldı. Fakültemizden Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne nakli gerçekleştirilen Dr. Öğr. Üyesi Fadime Şimşek ve Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’ne nakli gerçekleştirilen eski fakülte sekreterimiz Teslime Yılmaz’a emekleri ve özverili çalışmaları için teşekkür edilerek, anı plaketi takdim edildi. Akademik Kurul Toplantısı öğretim elemanlarımızın görüş, öneri ve temennileriyle son buldu. Toplantıya fakültemizde görev yapan 60 öğretim elemanı katıldı.