Fakültemizde “Kan Acil Değil, Sürekli Bir İhtiyaçtır” adıyla “Kan ve Kök Hücre Bağışı Etkinliği” düzenlendi. Kızılay’a ait mobil ekipler, 12.03.2019 Perşembe, gün boyunca fakültemizde kan ve kök hücre bağış merkezi oluşturdu. Bağış etkinliğine öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katılım sağlayıp, bağış yaparak destek verdiler.

Kış koşulları nedeniyle ülke genelinde azalan kan bağışlarını yeniden canlandırmak, kök hücre bağışında bulunarak; büyük çoğunluğu çocuklardan oluşan lösemi, lenfoma ve kemik iliği gibi kanser hastalarına umut olmak için düzenlenen etkinlik sonunda 78 ünite kan, 14 ünite de kök hüre bağışında bulunuldu. Bağışta bulunan öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür ederiz.

kizilay tesekkurler