Kesin kayıt sonrası ders muafiyetleri için doldurması gereken dilekçeye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Not: Muafiyet başvuru dilekçesi, muafiyet başvurusu zamanında hem ıslak imzalı olarak teslim edilecek, hem de ilgili bölüm e-posta adreslerine Word formatında (.docx) gönderilecektir. Bölüm e-posta adresleri için buraya tıklayınız. Muafiyet formunda mezun olduğunuz programda aldığınız ve muaf olabileceğinizi düşündüğünüz derslerin kodu, adı, kredisi, AKTS'si ve notu kısımlarını ve ayrıca bu derslere karşılık gelen kaydolduğunuz bölümünüzdeki derslerin kodu, adı, kredisi ve AKTS'si kısımlarını muhakkak doldurmanız gerekmektedir. Fakültemizdeki derslerle ilgili ayrıntılı bilgileri fakültemizdeki bölümünüzün internet sayfasında bulabilirsiniz.