Başvuru işlemleri 27 Mayıs 2021 – 13 Haziran 2021 tarihleri arasında https://forms.gle/7W861tDRA8uWJw5r6 linkindeki çevrimiçi form ile gerçekleştirilecektir.

Çevrimiçi forma erişim için Google hesabınızın bulunması gerekmektedir.

Öğrenci ve staj yeri bilgileri Google Form’da gerekli bölüme istenildiği şekilde yüklenmelidir.

Staj yerlerinin bilgisi 3 adet alternatifli olacak şekilde formda gerekli bölümlere yüklenmelidir. Alternatifsiz yapılan başvurulardan oluşabilecek mağduriyet (staj yerinin bölüm staj komisyonu tarafından uygun görülmemesi vb.) öğrencinin sorumluluğundadır.

Başvuru işlemlerinde problem yaşayan öğrencilerimiz aşağıda verilen iletişim kanalları vasıtasıyla bölüm görevlileriyle iletişim kurabilirler.

Her öğrenci bir kez başvuru yapacaktır. Formlarınızı yüklemeden önce lütfen kontrol edip, doğruluğundan emin olunuz. Eksik veya hatalı başvuruda bulunulması durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.

27 Mayıs 2021 öncesi yapılan başvurular geçersizdir. Bu tarih öncesinde başvuru yapanların başvurularını tekrar etmeleri gerekmektedir.

Aşağıdaki iş akış şemasını görüntüleyemeyenler buraya tıklayarak dokümanı görüntüleyebilirler.