11 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilen Tek Ders Sınavı’na girip başarısız olan öğrencilerimiz Güz Dönemi içerisinde öğrenci katkı paylarını ödeyerek ilgili derse kayıt yaptırabilirler. Katkı paylarını ödeyen öğrencilerimiz sistem hâlihazırda “Danışmanlar”a açık olduğu için Danışmanları üzerinden ders kayıtlarını yenileyebilirler. Sadece; akademik takvime göre 22 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek Tek Ders Sınavına girmeyi düşünen öğrencilerimizin (dersi döneminde almayıp, dönem içi sınavlara katılmayacak olan öğrenciler) şuan için katkı payını ödemelerine ve ders kaydı yenilemelerine gerek yoktur. Tek ders sınavına girecek öğrenciler sınavlar öncesinde öğrenci katkı payını ödeyerek Tek Ders Sınavına katılabilirler.