Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. Mühendisleri Fakültemizi Ziyaret Ettiler

Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. Mühendisleri Rıdvan Kuşoğlu ve Hüseyin Cengaver Fakültemizi ziyaret ettiler. Ziyarette Fakültemiz ve Acacia Maden İşletmeleri A.Ş. ile birlikte yapılabilecek proje işbilirlikleri konuşuldu. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İzzet Şener misafirlere fakültemizin teknik ve fiziki imkanları hakkında bilgiler verdiler.

Ziyarete ayrıca Dekan Yardımcıları Doç Dr. Arif Uzun, Dr. Öğr. Üyesi Erman Zurnacı, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasbi Yaprak, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Islak katıldılar. Ziyaret Makine Mühendisliği Bölümü ve İnşaat Mühendisliği Bölümleri Laboratuvarlarının gezilmesi ve teknik altyapı hakkında bölüm başkanları tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından son buldu.