Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Akademisyenimizin TÜBİTAK–NRDIO İkili İşbirliği Projesi Desteklenmeye Hak Kazandı

Yürütücülüğünü, Türkiye’de Doç. Dr. Aygül EKİCİ-İstanbul Üniversitesi, Murat Can SUNAR-MCS Aquatic ARGE Su Ürünleri Anonim Şirketi ve Macaristan’da Dr. Bernáth GERGELY-Macaristan Tarım ve Yaşam Bilimleri Üniversitesi, Ifj. Radóczi JÁNOS-Szabolcsi Halászati Ltd. üstlendiği "Sazan ve Gökkuşağı alabalığında probiyotikli yem kullanılarak gamet kalitesinin ve yapay üremenin iyileştirilmesi" başlıklı proje TÜBİTAK-2522 Macaristan Araştırma, Geliştirme ve İnovasyon Ofisi (NRDIO) ile ikili İşbirliği Destek Programı, TÜBİTAK 1071-Uluslararası Araştırma Fonlarından Yararlanma Kapasitesinin ve Uluslararası Ar-Ge İşbirliklerine Katılımın Arttırılmasına Yönelik Destek programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

Projede araştırmacı/uzman olarak yer alan Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Dr. Rahmi Can ÖZDEMİR’ i tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılarının devamını diliyoruz.