"Akıllı Kent Mobilyası Tasarımında İnovatif ve Ekolojik Yaklaşımlar" Çalıştayı

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi “Akıllı Kent Mobilyası Tasarımında İnovatif ve Ekolojik Yaklaşımlar” Disiplinler Arası Konferans ve Tasarım Çalıştayı 28 - 31 Mayıs 2022 Tarihleri arasında Fakültemizde düzenlenecek.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Ekoloji Öğrenci Topluluğu tarafından olan düzenlenecek Çalıştay “Akıllı Kent Mobilyası Tasarımında İnovatif ve Ekolojik Yaklaşımlar” başlığı altında düzenlenecek olup etkinliği farklı disiplinlerden öğrenciler katılacaktır. Çalıştayda öğrenciler, farklı alanlarda uzman akademisyenler tarafından düzenlenecek konferanslara katılacaklar ardından gerçekleştirilecek uygulamalı grup çalışmalarıda yer alacaklardır.

Etkinlik Bilgilerine ve Etkinlik Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

WhatsApp Image 2022 05 23 at 17.49.32 1