Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Geleceğin Mühendislerine Sürdürülebilirlik Bakış Açısı Kazandırılması Eğitimi

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı tarafından desteklenen ve 15 – 17 Mayıs 2023 tarihleri arasında Merkezi Araştırma Laboratuvarı Öğr. Gör. Dr. Merve ZURNACI yürütücülüğünde gerçekleştirilecek olan "Sürdürülebilirliğin Mühendislik Alanlarına Yansıması ve Geleceğin Mühendislerine Sürdürülebilirlik Bakış Açısı Kazandırılması" eğitimine başvurular başlamıştır.

Proje etkinliğine katılacak öğrenciler; lisans düzeyinde öğrenimine devam eden öğrenciler olacaktır. Kastamonu Üniversitesi ve farklı üniversitelerden katılım sağlanabilecektir. Katılımcı sayısı 24 asil ve 6 ​yedek öğrenci olarak planlanmıştır.

Ayrıca, etkinliğe katılmaya hak kazanan asil ve yedek adayların listesi kurum bilgileri ile beraber web sitesinde duyurulacaktır. Katılımcılar arasından 16 kişi Kastamonu Üniversitesi'nden 8 kişi farklı devlet üniversitelerinden seçilecektir.

Katılımcıların yol, konaklama ve iaşe giderleri TÜBİTAK tarafından karşılanacaktır.

Başvuru Tarihleri: 1-15 Nisan 2023

Eğitim hakkında bilgi almak, başvuru koşullarını öğrenmek ve başvuru yapmak için https://surdurulebilirlikegitimi.weebly.com adresini ziyaret edebilirsiniz.