Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

İşletmede Mesleki Eğitim Sözleşme Tarihlerinin Güncellenmesi Hakkında

Yükseköğretim Kurulumuz (YÖK) tarafından Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 günü meydana gelen ve 10 ilimizi doğrudan etkileyen deprem nedeniyle ertelenen 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi açılışı ertelenmiş, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 17.02.2023 tarihli yazısına istinaden Üniversitemiz Senatosunun 20.02.2023 tarihli kararı gereğinde 27 Şubat 2023 tarihinde başlatılmasına karar verilmiştir. 

Söz konusu karar gereğince öğrencilerimizin İşletmede Mesleki Eğitim uygulama takviminde yaşanan gecikmelerden dolayı daha önce imzalanan İşletmede Mesleki Eğitim Sözleşmelerinin geçerlilik tarihlerinin güncellenmesine ihtiyaç duyulmuştur. 

Bu sebepten dolayı daha önce imzalanan sözleşmenin geçerliliğini koruması kaydıyla, sözleşmeye ek olarak tarafınıza mail olarak gönderilen "Eğitim Takvimi Güncelleme Formu'nun" İşletmede Mesleki Eğitime katılacak öğrenci tarafından ve İşletme yetkilisi tarafından imzalandıktan sonra taranarak Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine 10 Mart 2023 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. 

Not 1: Eğitim Takvimi Güncelleme Formu'nun tarafınıza mail yoluyla ulaşmaması durumunda Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atarak talep edebilirsiniz.

Not 2: Eğitim Takvimi Güncelleme Formu'nu "Form 10_İşe Başlama Bildirimi Formu" ile birlikte gönderebilirsiniz.