Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Teknofest 2023 Yarışmalarında Başarı Gösteren Öğrencilere Başarı Belgeleri Takdim Edildi

TEKNOFEST 2023 Yarışmalarında başarı gösteren öğrencilerimize Dekanlık makamında düzenlenen törende fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İzzet Şener tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

Take Off 2023 Ön Etkinliği Turizm Teknolojileri Yarışması Tohum Öncesi kategorisinde “ARGA METAVERSE” isimli girişim fikirleri ile en iyi girişim ödülüne layık görülen Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Mustafa Furkan Baldemir ve Duygu Batmaz'a plaket ve başarı belgeleri takdim edildi.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasında birincilik elde eden  G-MEX takımı üyeleri Mensur Basan ve Berat Aktaş 'a ve Tarım Teknolojileri kategorisinde finalist olarak yarışan İlyas Sancar İzzetgil ve Muhammed Alaçam'a başarı belgeleri takdim edildi.