3. Alt bilgiyi geç

Öğretim Üyelerimiz Fakültemizi Uluslararası "Ecology 2017" Kongresinde Temsil Etmiştir

Fakültemiz, Prof. Dr. Savaş CANBULAT tarafından “Determination of Living Harmful and Beneficial Insect Species of Garlic (Allium sativa) of Taşköprü and Hanönü Districts, Kastamonu Province” isimli sözlü bildiri ve “Biodiversity and Conservation Data of Libyan” isimli poster bildiri, Doç. Dr. Sevgi Öztürk tarafından “Classification and Gradation of Ecotourism Resources of Küre Mountains National Park” isimli sözlü bildiri, Yrd. Doç. Dr. Aydın TÜRKYILMAZ tarafından “Investigation Of Heavy Metal Accumulation In The Black Pine Needles” isimli sözlü bildiri, Yrd. Doç. Dr. Hakan ŞEVİK tarafından “The Effect of Some Indoor Plants on Indoor Air CO2” isimli sözlü bildiri, Yrd. Doç. Dr. Nejdet GÜLTEPE tarafından “Microbiological and Physicochemical Characteristics of Karaçomak Dam Lake in Kastamonu” isimli sözlü bildiri, Arş. Gör. Kaan IŞINKARALAR tarafından “Investigation Of Particulate Matter (PM10) Concentration Depend On Time In Kastamonu Atmosphere” isimli sözlü bildiri, Arş. Gör. Öznur IŞINKARALAR tarafından “A Study On Perception Of Ecology Of Higher Education Students : Gazi University Sample” isimli sözlü bildiri ile 11-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Erciyes Üniversitesinde yapılan “Ecology 2017” de temsil edilmiştir.

Ayrıca bir sonraki Uluslararası Ekoloji Kongresinin Kastamonu Üniversitesinde yapılması için Çevre Mühendisliği Bölümümüz Türkiye’den tek teklif veren Üniversite olmuştur. Sonuç yakın bir zamanda açıklanacaktır.