3. Alt bilgiyi geç

Genetik ve Biyomühendislik Bölümü ile Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Akademisyen ve Öğrenciler Fakültemizi “I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Natural and Healthy Life (TABKON’17)” Kongresinde Temsil Etmiştir

Orman ve Su İşleri Bakanlığı himayesinde, Sağlık Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı destekleriyle Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından 9-12 Mayıs 2017 tarihlerinde Konya’da düzenlenen “I. International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, Natural and Healthy Life (TABKON’17)” Kongresinde, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü ile Gıda Mühendisliği Bölümünden akademisyen ve öğrenciler aşağıda belirtilen sözlü ve poster sunumlu bildiriler ile Fakültemizi temsil etmişlerdir.

Sözlü Sunumlu bildiriler:

Gülseren EKER, Aysegül YILMAZ, Yrd. Doç. Dr. Servet KEFİ (Genetik ve Biyomühendislik Bölümü): Production Potential of Colchicine as a Secondary Metabolite from Colchicum autumnale L. Plant by in vitro Culture.

Yrd. Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU (Gıda Mühendisliği Bölümü): Volatile Oil Composition of Kastamonu-Taşköprü Garlic.

Poster Sunumlu bildiriler:

Somia M. Ibraik BUFRAG, Ibtesam Ramadana A. ABUGHADYRA, Yrd. Doç. Dr. Nejdet GÜLTEPE (Genetik ve Biyomühendislik Bölümü): Essential Oil Compounds of Some Medicinal-Aromatic Plants Grown in Libya.

Melis MUTLU, Yrd. Doç. Dr. Servet KEFİ (Genetik ve Biyomühendislik Bölümü): Utilization Potential of Allicin in Garlic (Allium sativum L.) to Increase Virus Elimination in Meristem Culture.