3. Alt bilgiyi geç

Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan KAVUNCU hocamız Fakültemizi Geçmişten Geleceğe Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Sempozyumunda Temsil Etmiştir

İstanbul Üniversitesi, Almatı Üniversitesi ve Türkocakları İstanbul Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Geçmişten Geleceğe Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Sempozyumunda Prof. Dr. Orhan KAVUNCU hocamız "Hoca Ahmet Yesevi Hazretlerinin Türk Medeniyetinin Zihni Temellerine Katkısı" adlı çalışmasıyla  fakültemizi temsil etmiştir. Hocamızın çalışması Tebliğler Kitabında (İstanbul Üniversitesi Yayını Nu. 13, 2. Cilt sayfa: 11079-1086) ve Türk Yurdu Dergisi Mart 2017 sayısında da (yıl: 106, sayı: 355, sayfa:57-60) yayınlanmıştır.

Ayrıca çeşitli zaman ve mekanlarda Prof. Dr. Orhan KAVUNCU hocamızın konferans olarak verdiği "Türkistan'da çevre kirliliği" konusundaki çalışmaları Muhafazakâr Düşünce Dergisinde (Ocak-Nisan 2016, Yıl:13, sayı:50, sayfa: 71-81) yayınlanmıştır.