3. Alt bilgiyi geç

Hocalarımız ve Öğrencilerimiz Fakültemizi International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF)'te Temsil Ettiler

Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Gökçe Didar DEĞERMENCİ, Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Deren TAHMAS KAHYAOĞLU, Genetik ve Biyomühendislik Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Mehmet Cengiz BALOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Yasemin ÇELİK ALTUNOĞLU, Arş. Gör. Ferhat ULU ve Genetik ve Biyomühendislik Bölümü yüksek lisans ve doktora öğrencileri 15-17 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kapadokya/Nevşehir'de düzenlenen International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF) isimli konferansta fakültemizi temsil etmişlerdir.