2022-23 Dönemi Mezuniyet Töreni Hakkında

Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi mezuniyet töreni 7 Temmuz 2023 tarihinde Emin Baydil Spor Sahasında saat 16:00'da gerçekleştirilecektir. Ayrıca Fakültemiz tarafından aynı gün saat 10:30'da Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesinde mezuniyet töreni ve diploma merasimi gerçekleştirilecek, törende mezun olan öğrencilere Mezuniyet Sertifikası ve bölümde dereceye giren öğrencilere Başarı Belgesi takdim edilecektir.

Kep ve Cübbelerin Teslim Alınması:

Törenlere katılacak öğrencilerin Mezuniyet Töreni başlamadan önce Dekanlık katı 3105 nolu oda Taşınır Kayıt Sorumlusu Bülent ÖZCAN'dan 250 TL'lik depozito karşılığında Kep ve Cübbelerini almaları gerekmektedir.

Kep ve Cübbelerin İade Edilmesi:

Ayrıca kep ve cübbelerin üniversitemiz mezuniyeti sonrasında saat 22:00'a kadar ve 8 temmuz cumartesi saat 10:00-13:00 arası Taşınır Kayıt Sorumlusu Bülent ÖZCAN'a teslim edilmesi gerekmektedir.