Akademisyenimizin Çalışmasına Uluslararası Solar Enerji Derneği tarafından 'En İyi Makale' ödülü verildi.

Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Yavuz Bayraktar ve çalışma arkadaşları "Investigation of physico-mechanical, thermal properties and solar thermoregulation performance of shape-stable attapulgite based composite phase change material in foam concrete" başlıklı makaleleri ile Uluslararası Solar Enerji Derneği (ISES)'nin 2023 yılında düzenlediği yarışmada 'En İyi Makale' ödülünü almaya hak kazandı.

Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji alanındaki üstün katkıları ödüllendirerek bilimsel gelişmeye katkıda bulunmaya devam eden ISES, her iki yılda bir düzenlediği yarışmada en iyi makaleyi seçerek önemli çalışmaları ödüllendiriyor. Bu süreç, 1975 yılından bu yana verilen ISES Ödülleri ile birlikte Elsevier ile düzenlenen “Yenilenebilir Dönüşüm Yarışması” aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

ISES2