Fakültemiz 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 2022 - 2023 Akademik Yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler, gerçekleştirilen tören ile belgelerini aldılar.

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mezuniyet Töreni, Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Sezai Karakoç Konferans Salonunda düzenlendi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kasım YENİGÜN, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İzzet ŞENER, Mali Büyükelçiliği Birinci Müsteşarı Mahamadoun KEMENTA, Fakültemiz Dekan Yardımcıları,  Bölüm Başkanları, akademisyenler, birim personelleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere plaket ve başarı belgeleri verildi. Başarı belgelerinin verilmesinin ardından mezuniyet pastası kesildi.

Tören mezun öğrencilerin keplerini havaya atması ve mezuniyet eğlencesinin ardından son buldu.