Öğretim Üyemiz TÜBİTAK Tarım, Ormancılık ve Veterinerlik Araştırma Destek Grubu Danışma Kurulu Üyeliğine Seçildi

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Baloğlu, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Araştırma Destek Programları Başkanlığına bağlı Tarım, Ormancılık ve Veterinerlik Araştırma Destek Grubu Danışma Kurulu Üyeliğine seçildi.

TÜBİTAK'ın önemli bir birimi olan Tarım, Ormancılık ve Veterinerlik Araştırma Destek Grubu, ülkemizin tarım ve hayvancılık sektörlerindeki bilimsel araştırmaları desteklemek ve bu alanlarda inovasyonu teşvik etmek amacıyla çeşitli programlar yürütmektedir.

Prof. Dr. Baloğlu, yeni göreviyle birlikte, geniş bilgi ve deneyimleriyle Türkiye'nin tarım, ormancılık ve veterinerlik alanlarındaki araştırma destek stratejilerine önemli katkılarda bulunacak.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Cengiz Baloğlu’nu tebrik ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.