Staj Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine!

Staj yapan öğrencilerimizin, staj defterlerini 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 17:00'a kadar bölümümüz Araştırma Görevlilerine teslim etmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra staj defterleri teslim alınmayacaktır.

Staj defterleri teslim edilmeden önce kontrol edilmeli, varsa eksikler giderilmelidir. Teslim edilen staj defterleri geri verilmeyecektir. Staj defterinde bulunan bütün eksikleri/hataları gidermek öğrencilerimizin sorumluluğundadır.

Staj defterleri, siyah beyaz veya renkli çıktı olarak alınabilecektir.

Staj defterleri, Amerikan Cilt (kitap cildi) yaptırılarak karton kapaklı olacak şekilde teslim edilmelidir. Spiral cilt, dikişli cilt, tel cilt, zımba, ataç gibi farklı yöntemlerle ciltlenen staj defterleri kabul edilmeyecektir.

Staj yapan öğrencilerimizin, mülakat için PowerPoint programıyla görsel ağırlıklı ve 15 slaytı geçmeyecek şekilde bir sunum hazırlaması gerekmektedir. Staj mülakat tarihleri ilerleyen günlerde bölümümüz web sayfasından duyurulacaktır.