Üniversitemizde “Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni” Gerçekleştirildi

Üniversitemiz tarafından 7 Mart 2024 tarihinde 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenlerimiz ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenlerimiz için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında

Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi Sezai Karakoç Salonunda gerçekleşen törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz, insan merkezli eğitim-öğretim faaliyetleriyle bölgenin ve ülkenin sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çalışan ve 18’inci yaşını kutlayan üniversitemizin akademik ve fiziki yapılanmasını da büyük ölçüde tamamlandığını ifade etti.

Rektörümüz konuşmasının devamında, 2019-2024 akademik yılında Kastamonu Üniversitesi olarak ulusal ve uluslararası olmak üzere çok sayıda akademik başarı elde edildiğini ifade ederek, yapılan akademik çalışmaların hem akademik camiaya hem de bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak amacında olduğunu vurguladı.

Rektörümüz, kendi çalışma sahalarında emek veren, ter döken ve başarılı çalışmalara imza atan Doktor Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör olan Öğretim Üyelerini başarılarından ötürü tebrik etti.

Gerçekleşen törende, akademik yükseliş gösteren 21 Profesör, 32 Doçent ve 29 Doktor Öğretim Üyesi olmak üzere toplam 82 öğretim üyesi cübbe giydi.

Akademisyenlerimiz Akademik Başarılarından Dolayı Ödüllendirildi

Törende ayrıca  2023 yılı içerisinde akademik çalışmaları ile başarı gösteren akademisyenlerimizin ödülleri takdim edilerek, önemli başarılara imza atan akademik personelimiz ödüllendirildi.

AKADEMİK BAŞARI VE TEŞVİK ÖDÜLLERİ

En Fazla Q1 Yayını Ödülü